Zapraszam Państwa serdecznie do zapoznania się z ofertą moich win rzemieślniczych. Tworzę polskie wina z ręcznie zbieranych oraz starannie selekcjonowanych owoców, które są niepowtarzalne i unikatowe. Nie są to wina produkcji masowej. Cały czas eksperymentuję z różnymi technikami winifikacji i bawię się winem. Nie stosuję filtracji ani szeroko pojętej chemii winiarskiej. Każde moje wino to w pewnym sensie dzieło, nad którym pracuje przez cały rok w winnicy, a następnie przez kilka lat w piwnicy. W czasie starannej winifikacji stosuje szereg specjalnych metod produkcji takich jak długa maceracja win białych, fermentacja w niskich lub wysokich temperaturach, długa fermentacja win czerwonych w miazdze, staranny i kontrolowany proces fermentacji małolaktycznej, zarówno w winach czerwonych jak i białych. Do leżakowania wina używam wysokiej jakości beczek dębowych, z różnych gatunków drewna co pozwala mi uzyskać różne profile aromatyczne. Winnica jest położona bardzo wysoko: 417 metrów nad poziomem morza co znacząco wpływa na okres wegetacji roślin oraz sposób uprawy. Dzięki kamienisto-gliniastej glebie uzyskuję wina bardzo mineralne i charakterne, które na długo pozostają w pamięci.